Om Partner Kompetens

Partner Kompetens är ett aktiebolag och verksamheten i företaget har bedrivits sedan 2019.


Företagets drivkraft är att hjälpa ledare och medarbetare att prestera och samtidigt må bra på jobbet och affärsidéen är därför att erbjuda verksamhetsstöd som ska främja utveckling av organisatoriska och sociala arbetsmiljöförhållanden hos företagets kunder.


Partner ägs av Mats Lindström som arbetar som Organisationskonsult och Coach i företaget. Han har drygt tjugo års erfarenhet som bland annat chef och ledare samt från andra roller med fokus på i huvudsak kompetensförsörjning och kompetensutveckling.

Mats har examen som Civilekonom vid Linnéuniversitetet med fortbildning inom bland annat organisationspsykologi och är dessutom utbildad i flera etablerade ledarskapsprogram, utredningsmetodiken Faktaundersökning samt projekt- och förändringsledning. 


Han har certifierad kompetens som bland annat Coach med inriktning på ledarskap (PCC), Organsiationskonsult, HR-specialist samt Handledare i Försvarshögskolans Utvecklande Ledarskap.


Förutom att arbeta i Partner Kompetens kan Mats även vara behjälplig i interima uppdrag som chef eller projektledare alternativt stötta funktioner för till exempel HR, Företagshälsovärd och Organisationsutveckling.